Τρόποι αποστολής

Όλες οι αποστολές μας εκτελούνται με τη συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία κούριερ και είναι δωρεάν.

Η επεξεργασία των παραγγελιών που λαμβάνουμε από Δευτέρα έως Παρασκευή, πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00. Η επεξεργασία των παραγγελιών, που υποβάλλονται Σάββατο, Κυριακή ή σε αργίες, πραγματοποιείται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Ο χρόνος παράδοσης εναπόκειται αποκλειστικά στις εταιρίες ταχυμεταφορών, όμως ενδέχεται να επηρεαστεί και από τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (π.χ. ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες).

Για τις εντός Γερμανίας αποστολές, εφόσον η παραγγελία και η αποδοχή της έχει πραγματοποιηθεί και επιβεβαιωθεί μέχρι τις 12μ, η παράδοση θα πραγματοποιείται, εφόσον είναι εφικτό, εντός 5-10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν ειδικές συνθήκες επηρεάζουν το φόρτο των εταιριών ταχυμεταφορών και επιφέρουν έκτακτες καθυστερήσεις.

Σε περίπτωση αποστολής εκτός Γερμανίας ή δυσπρόσιτων ή απομακρυσμένων περιοχών (πχ νησιά ή απομακρυσμένες επαρχίες), ενδέχεται η αποστολή και παράδοση των προϊόντων σας να απαιτεί περισσότερο χρόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η παράδοση της παραγγελίας δεν θα υπερβαίνει τις 30 ημέρες, εκτός περιπτώσεων ανωτέρας βίας (απεργιών συγκοινωνιακών μέσων, κακοκαιριών, ή περιόδους μεγάλου φόρτου εργασιών των ταχυμεταφορών κλπ).

 

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Α) με αντικαταβολή (είτε με μετρητά είτε με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα),
B) με ηλεκτρονική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή
Γ) μέσω PayPal.

Paypal

Όλες οι online πληρωμές μέσω Paypal γίνονται στο ασφαλές προστατευόμενο περιβάλλον της online πλατφόρμας πληρωμών Paypal. Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρίζει κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από την IFIBOOKS, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Σημειώστε ότι ενδέχεται το ασφαλές σύστημα πληρωμών να σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή μέσω 2 παραγόντων αυθεντικοποίησης, αποστέλλοντάς σας γραπτό μήνυμα ή ηλεκτρονικό μήνυμα με μοναδικό κωδικό, με την προϋπόθεση να διαθέτετε ήδη κωδικούς ηλεκτρονικής τραπεζικής της τράπεζας έκδοσης της κάρτας σας.

Τραπεζική κατάθεση

Εφόσον επιλεγεί πληρωμή με τραπεζική κατάθεση σε μία εκ των συνεργαζομένων με την IFIBOOKS τραπεζών (βλ. πληροφορίες τραπεζικών λογαριασμών εδώ ), η παραγγελία ολοκληρώνεται με την εμφάνιση του τραπεζικού εμβάσματος στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό της IFIBOOKS. Ο χρόνος ολοκλήρωσης και εμφάνισης του τραπεζικού εμβάσματος ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με την Τράπεζα (συνήθως 2-3 εργάσιμες ημέρες). Αν δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα. Τυχόν χρεώσεις κατά την πραγματοποίηση τραπεζικών εμβασμάτων, που επιβάλλουν οι τράπεζες επιβαρύνουν τον πελάτη.